torstai 9. heinäkuuta 2015

LOMA LÄHESTYY

Niin se vaan sieltä tulee päivä päivältä lähemmäksi. Nimittäin tuo kesäloma, jota niin hartaasti oon ehtinyt jo odottaa. Aamu aamulta nuot herätykset tahtovat venyä aina vaan pidemmälle. Mutta huomenna enää muutama tunti töitä ja sitten neljä viikkoa lomailua. Lomasuunnitelmia on monenlaisia, mm. Toppilan Möljälle heti lauantaina katsomaan teatteria, sunnuntaina tuttavan 60-vuotis päiville. Sitten ystävän kanssa pikku reissu ja tanssi-lauantaita väliin, pyöräretki suunnitelmaa ja loppu lomasta asuntomessuille. Ja kotona ois tietenkin maton pesua, terassin maalausta ym. mukavaa puuhaa ja paljon. Ehtiiköhän tuossa missään välissä käydä lenkkeileen tai kisaileen mitään juoksujuttuja. Pääasia olis kuitenkin se, että ilmat hieman paranisivat ja aurinkokin näyttäytyisi useammin.

Kipinä maraton saatiin viime viikonloppuna vietyä mukavissa tunnelmissa läpi. Ja tulokset oli hyviä, kovia juoksijoita oli saapunut uutta reittiä testaamaan. Kannustusjoukot ja juoksijat nauttivat tapahtumasta.



Omat lenkkeilyt ovat olleet melkoisen vähäisiä, mutta jospa nekin tuon loman myötä hieman lisääntyisivät ja lenkit pitenisivät. Tänään käytiin työkaverin kanssa tunnin lenkki juoksemassa ja hyvä lenkki olikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti