sunnuntai 3. elokuuta 2014

PUOLIKKAAN VERRAN

Puolimaraton tuli sitten juostua Kuusaalla eilis päivänä. Mukava oli juosta sopivan lämpimässä säässä ja matkakin tuntui, että melkein loppui kesken. On vissiin niin tottunut jo juokseen tuota 42 km, että puolikas tuntuu lyhyeltä. Ei silti, etteikö siinäkin ollut juoksemista, mutta oikein kunnon väsymystä ei ehtinyt tulla. Kuusaalla on aina niin kiva juosta, mukava reitti ja hyvin järjestetty kisa.

Puolikas juostiin kahtena kierroksena, joten aloittelin taas ensimmäisen kierroksen hieman rauhallisemmin. Toisen kierroksen pystyin sittten juoksemaan ensimmäistä hieman nopeammin. Loppuaikani oli 1.44.19, jolla irtosi naiset 40 v. voitto ja samallla olin kaikkien naisten nopein ( kun tämän vuoden taso oli esim. viime vuotista vaatimattomampi). Kiire meille tuli sitten kuitenkin sinne Ouluun, niin palkinto jäi pokkaamatta. Järjestäjät kun eivät suostuneet antamaan sitä ennen "virallista" palkintojen jakoa. Mutta eiköhän se sieltä joskus mulle asti kulkeudu ja jos ei kulkeudu, niin ei sekään haittaa :)

Teatteri esitys oli hauska ja sai nauraa oikein mukavat naurut niin Sulo Vilenillä kuin Juhanallakin. Yövyttiin Oulussa Tapion veljen luona ja tultiin tänään kotiin. Nyt pitäis sitten lähteä ajelemaan kohti Jyväskylää, missä Tapiolla on huomenna ja ylihuomenna  työvuoro asuntomessuilla. Itse sitten pääsenkin sinne kierteleen ja kuvailemaan.

2 kommenttia:

  1. No huh-heijaaa, sulle se tuo lämpö passaa. Kyllä pikkasen kovasti oot kipittänyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, minähän tykkäään lämpimistä keleistä kuin hullu puurosta. Tämä kesä onkin ollut ihanne aikaa tämmöiselle "kaislahame" maahan tarkoitetulle :) Aurinkoenergiaa on nyt tankattuna syksyn pimeisiin

      Poista