torstai 26. kesäkuuta 2014

TANKKAUSTA

Melkoista tankkausta olllut tulevalle lauantain maratonille. Nimittäin olipas tänäänkin sellaiset herkut työpaikalla kahvitauoilla, ettei paremmasta väliä. Heti aamukahveilla oli marjapiirakkaa vaniljakastikkeen kera tuonut yksi työkaveri, kun oli siinä pelossa että joudutaan juomaan ihan pelkät mustat kahvit. Samoille kahveille oli sitten toimintaterapeutti tuonut todella maistuvaa jäätelöä lomalle jääntinsä kunniaksi. Ja olihan siellä vielä eilisiä karkkejakin jäänyt.
Päiväkahveille jäi noista aamullisista herkuista vielä jotain. Ja sitten oli osaston puolen väkeä tullut lomilta ja jäämässä lomille, niin he pitivät huolen että kuntohoitajatkin saivat osansa noista tarjolle tuoduista kaakuista ja karkeista. Niin ja kun lähdin töistä kotiin, niin kävinpä sitten hakemassa kaupasta vielä Dexal Heavya, jolla ajattelin pikkuisen tehdä vielä nestetankkausta ettei energiat lopu kesken matkan :) Vaikka kyllä on nyt niin tuhti olo, ettei varmaankaan lopu energiat (jaksaneeko juoksuaskelia ottaa)
Huomiselle oliskin lyhyt työpäivä ja sen jälkeen meinasin suunnistaa Kalajoelle loma-asuntomessuille. Portit avoinna klo 18 saakka, joten hyvin pitäis töiden jälkeen viel ehtiä käydä. Ja sitten jos jäis Kalajoelle yöksi ja lähtis sit sieltä ajeleen kohti Untamalaa. Yön päälle olisi tarkoitus sitten viel ajella pois sieltä. Onneksi meitä on taasen kaksi kuskia, kun Leilankin kesäkuun maraton on tää Poutunrannan iltamaraton. Nyt pitäis vissiin lähteä viel vähäksi aikaa tuonne ulos. Jos istuttelis parit ruusut ja kävis sitten pikku juoksulenkin, ettei totuus unohdu :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Just tässä kattelen, että millaista säätä se sinne illaksi lupailee. Mukavaa loman jatkoa sulle. Itellä ois vielä kaks työaamua jäljellä ennen lomaa.

      Poista