lauantai 18. tammikuuta 2014

KÄRVISTELYÄ

Tämä tosiaankin on sellaista kärvistelyä. Meinaan ennen kaikkea sitä, kun pakkanen huitelee yli -20 ja sillai. Tällaiselle ihmiselle, jota haikara on ollut viemässä sinne missä vaan kaislahameet päällä hillutaan ja onnettomasti sen ote on lipsahtanut ja minä oon tippunut näin kylmän maahan kuin Suomi, niin pakkaset ja talvi tuntuu tosi kovalta.
Eilen en edes ajatellut lähteväni tuonne pakkaseen lenkille vaan kävin töiden jälkeen juoksemassa juoksumatolla. Alkuverryttelyn jälkeen tarkoitus oli ottaa 5 x 1km reippaat vedot, mutta kun ne ottivat niin koville meinasin luovuttaa kolmeen. Onneksi työkaveri kävi siinä tsemppaamassa ja niin sain kuin sainkin ne viisi vedettyä. Ja kylläpä hiki virtasi.
Tänään olikin sitten se Kipinän jumppailta. Pukeuduin lämpimästi ja kävin kokeileen juoksua pakkasessa muutaman kilsan ennen jumppaa. Marjatta vetikin vaaativan jumpan. Kyllä siinä sai yrittää kaikkensa, että taipui niihin liikkuvuusosioihin.
Tarttee nyt kyllä minunkin ryhdistäytyä ja yrittää tehdä noita lenkkejä pakkasessa, jotta tottuis edes vähän näihin. Sillä eihän sitä tiedä millainen pakkanen on helmikuun maratonilla. Helmikuun maraton päivä on ilmeisesti heti 1. päivä lauantai ja maraton on Kipinän oma Helmimaraton. Maraton toimikunta ei vielä ole kyllä ilmoitusta siitä tehnyt, mutta näin olen kuullut. Toinen vaihtoehto helmikuun maratonille ois tietenkin joku hallimaraton, joka mulle soveltuis paremmin. Mutta niiden hankaluus on siinä, että ne ovat melko kaukana täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti