torstai 30. tammikuuta 2014

HELMIMARATON LÄHESTYY

Hiukkasen meikäläistä hirvittää nämät pakkaset ja tuo äärettömän kylmä tuuli. Nimittäin kaksi yötä enää ja sitten olis Helmimaratonin aika. Tänäänkin oli niin jäätävän kylmä tuuli, samoin eilen. Tuuli tuntui menevän luihin ja ytimiin saakka. Muutapa ei ole muutamaan päivään ulkona tarennut olla kuin autoon pikaisesti hilipasta. Katselin Forecan sääennustetta lauantaille. Pakkasta reilu -10 ja tietenkin tuulta 4m/s, joten sehän tuo pakkasasteita roimasti lisää. Täytynee huomenna käydä kaupasta jotain suojusta kasvoille katselemassa vai auttaisko tuohon vanha kunnon Vitalis :)
Tämän maratonin ku sais juostua, niin sitten seuraavissa ei varmaan enää pakkanen suuremmasti kiusais. Maaliskuulle onkin suunnitelmissa se hallimaraton ja sitten huhtikuussa on varmaan päivät jo melko lämpimiä. Pitää nyt levätä ja kerätä lauantaille vararavintoa (sehän lämmittää). Huomenissa jos kävis viel illalla vetämässä vuorostaan Kipinän jumppatunnin ja se ois sit siinä.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä maratonille! Lumipyryäkin ovat ennustaneet. Tosin, se ilmeisesti hieman laskisi pakkasta. Tässähän taitaa ihan talvi tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksista. Arvasin, että oot hengessä mukana :)

      Poista