sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

KISAKAUSI AVATTU

Laitanpa pientä päivitystä omista kisoista. Nettiyhteydet vähän meillä pätkineet ja tällä puhelimella on niin ärsyttävää kirjottaa, et luulenpa tästä jutusta tulevan  melko lyhyen.
SM-puolikas tuli sitten käytyä viime viikonloppuna juoksemassa siel Jyväskylässä. Tuloksena Naiset 50v sarjan hopeamitali. Juoksu oli tahmeaa heti alusta  asti. Liekö sen tehnyt pitkä hiihtojakso ja vielä päälle se reilukahden viikon juoksemattomuus. Reitti oli tasainen ja ilmakin suosi. Lämmintä 6 astetta ja täysin tyyni  sää. Pientä pistosta tuli alkumatkasta. Häntäluukaan ei mainittavasti menoa haitannut, mutta juoksu  itsessään oli vaikeaa ja raskasta. Loppua kohden vauhti vielä tippui alkumatkan ajoista vaikka se ei alussakaan ollut niin hyvää, että siitä olisi varaa ollut tipahtaa. Loppuaksi tuli 1.41.00 ja kullasta jäin 1 min 17 sek , mutta mitään mahdollisuuksia ei minulla ollut parempaan suoritukseen. Enempi kuin tyytyväinen sijoitukseen, mutta aikaani hieman pettynyt.

Eilen kävin siten kokeilemassa juoksukuntoa Ullavassa Norpan lenkillä. Ja nyt oli juoksu ihan erilaista. Alusta asti pääsin hyvään vauhtiin, joka sitten aikalailla säilyi koko matkan. 11,6 km sujui minulta aikaan 0.50.45. Tällä tuli naisten sarjan viides sija. Juoksu oli todella nautittavaa. Tuo aika taisi olla samalla minulle Norpan lenkin paras juoksemani aika. Pienet tuuletukset taisi tulla kun sain ajan tietää.
Näillä jatketaan taasen eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se juoksu kulkee kesää kohti aina paremmin ja tosi hyvin oot tsempannu puolikkaalla vaikka ei varmasti oo helppoa ollut!! Ihan mahtava sm-hopeasija,onneksi olkoon! t.rauni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,Rauni. Nyt täällä ollaankin sitten flunssan kourissa (Serla-rulla tiiviisti mukana) ja haikaillaan ulos tuonne ihanaan säähän.

      Poista