lauantai 9. huhtikuuta 2016

PIENTÄ VAIVAA

Niin on hanget huvenneet ja maantiet oikein kutsuvat juoksemaan. Tänäänkin ollut mitä mahtavin ulkoilusää.  Itsellä vaan on ollut nyt pientä vaivan poikasta, joten nuot juoksemiset ovat parin viikon ajan jääneet kokonaan. Tänään kävin 5 km kokeilemassa ja olipas niin mukava, kun pystyi ottamaan juoksuaskelia.
Nimittäin kaaduin tuossa tavilomalla ollessani Rukan hiihtoladuilla pyrstölleni ja siitäpä sitten seurasikin häntäluun seutuun sellaista arkuutta, että epäilin hiusmurtumaa. Kolme päivää oli melko tuskaista oloa, kun istuutuminen, nouseminen, kyykistely ja nukkuminen tuottivat vaikeuksia. Siis oikeastaan kaikki jutut, missä tuo alaselkä pyöristyi tai vastasi jonnekin tuotti enemmän kipua. Nytkin se koko ajan vielä tuntuu, mutta tämän kanssa on jo pärjännyt hyvin.
Lomalta palailin maanantaina töihin ja joutuihan siinä työkaveri tekemään kaikki "kyykky"-hommat puolestani. Kuvissa en oo käynyt, kun eipä sille mitään tehdä vaikka siellä murtuma olisi ollutkin. No, mutta nyt on tilanne niin hyvä, että ilmoitinpa itseni tuonne SAUL:in SM-puolimaratonille Jyväskylään. Ne juostaan viikonpäästä. Pikkuisen harmitti tuo oma kaatuminen tässä kisojen alla, mutta nyt mennään näillä eväillä. Ja onhan sanonta, että levossa kunto nousee. Joten mulla täytyy olla kunto kohillaan, kun oon kaksi viikkoa ollut juoksematta ;) Vaikka vähän tuntui kyllä juoksu olevan hakusessa tänään. Täytyy huomenna käydä kokeileen lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti