sunnuntai 2. elokuuta 2015

TAPAHTUMIA LOMALTA

Vielä on kesälomaa jäljellä viikko, mutta paljon on ehtinyt jo loman aikana tapahtuakkin. Viime viikolla käytiin Kipinän naisten kanssa Haapajärvellä Kärsimyspolulla, tuolla harjumaisemissa jonne Mika Myllylä aikoinaan tämän polun tamppasi. Siellä hän vuodatti lukemattomia hikipisaroita sauvoen tuota harjua ylös alas. Hikihän siellä tuli meillekkin välittömästi ja laitanpa tähän kuvia todistukseksi siitä, että ei siellä laiskoteltu (mitä nyt kuvaaja välillä)

Leilan johdolla.
Kuvaaja ei perässä pysy.
Yrittää kuitenkin.
Kyllä minä tulen
Sinne katoavat naiset metsän siimekseen.
Hilkka painaa viimeistä nousua. 
Sitten käväistiin ystävän kanssa pikku reissu Tampereella. Sattui oikein sopivat lomasäät siihen saumaan ja siksipä meidän loma olikin oikein onnistunut. Pispalan harjut tuli kierrettyä ja Pyynikki kateltua. Tampere vei meidän sydämet.


Sydämensä menettänyt.
Ja eilen olikin Kuusaan maraton, jossa meikäläinen juoksi puolikkaan. Ja niin tyypillisesti tälle kesälle nuot juoksut on olleet lähes aina sateisia. Joten eihän se ilma tehnyt nytkään poikkeusta vaan vettä tuli kuin Esterin.....
Hetkeä ennen lähtöä oli vielä satamatonta, mutta jo lähtövaatteen alla sade sitten alkoi. Ja vettähän tuli oikeinkin rankoin kuuroin. Välillä suorastaan tympi tuo ainainen sade, mutta niin se vaan tuli kuitenkin tuokin kisa taputeltua. Ja ajaksi sainkin uuden oman enkan. Ei tokikaan mitään roimia parannuksia :) Vaivaiset 15 sekuntia, joten loppuaika oli 1.36.30.
Suunitelmissa nyt kevennettyä harjoittelua ja vielä lomailua lisää, niin josko sitä sitten ensi lauantaina kokeilisi Kempeleessä uutta puolikasta.2 kommenttia:

 1. Hienoa meininkiä! Täytyis kyllä käydä joskus tsekkaamassa nuo Myllylän polut. Dokumentista pari kertaa nähnyt ja kiinnostaa kyllä.

  Onnittelut enkasta! Kyllä jokainen sekunti on työn takana. Meikäläinen on sen verran ultrahitaassa kunnossa, että omat pikamatkat (marasta alaspäin) eivät taitu lähellekään omia enkkoja. ;)

  Tuolta Mikan poluilta on hyvä jatkaa sitten tänne :=) https://www.youtube.com/watch?v=YyLwETkcPkY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Sullehan ne tosiaankin on pikamatkoja nuot maran alle jäävät. hyvin oot kuulettanut palautuneen Unkarista ja jäänkin mielenkiinnolla odotteleen tuota polkujuoksukisaa.
   Ei muuta kuin yhteislenkeille mukaan, kun ollaan seuraavan kerran menossa "kärsimyspolulle". Sen verran porukka innostui siitä, että aiottiin muutama kerta käydä ennen talven tuloa. Ja sieltä harjulta näkyy myös se Tervaneva, jolla Mika tapasi suojuoksua harrastaa.

   Poista