maanantai 16. helmikuuta 2015

LOMAA ODOTELLESSA

Tulevana torstaina alkais mulla talviloma. Ajotus on tietenkin järjestetty tuohon Hiihdon MM-kisoja silmällä pitäen. Eli saapi seurata sitten hiihtoja rauhassa, kun ei ole työt häiritsemässä :) Muutoinhan ne jäisivät aina uusintojen varaan, kun päiväsaikaan näkyvät. Eikä niitä sitten ole ollenkaan niin jännittävä enää seurata, kun tulokset on kuitenkin jostain kautta päässyt jo kuulemaan.
Lähdetään tuolloin torstaina aamuvarhain ajelemaan Leville, niin ehtii sinne sitten MM-kisoja katsomaan. Maanantaihin saakka ollaan siellä, että jos ilmat on suotuisat, niin ehtii jonkin verran siellä hiihdelläkin.

Aurinkoladun kävin lauantaina eka kerran tälle talvelle kiertämässä. Latu olikin hiihdettävässä kunnossa, kun se oli silloin päivällä ajettu. Pikkuisen oli vaan vielä pehmeää, kun jopa meikäläisen työnnöillä sauvat meinasivat upottaa. Siitä tulee aika tarkkaan 20 km, kun Pyssymäeltä lähtee ja palatessa kiertää siinä päällä sen 1 km lenkin kautta lähtöpaikalle. Kohta alkaa näkemään niin pitkään että ehtii käydä töiden jälkeenkin sen kiertämässä.

Tänään olikin koiralenkit vuorossa ja sitten paluumatkalla kävin juoksumatolla juoksemassa 12 km alle tunnin. Sen verran oli lihakset lämmenny koirien kanssa liikkuessa, että ei alkuverryttelyä tarvinnut vaan sillai rauhallisesti alusta kiihdyttäen lähdin tuota 12 km juoksemaan. Juuri ja juuri 57 minuuttiin sen sain rutistettua. Lopussa joutui kylläkin juoksemaan melkoisen reippaasti, kun tuon alun otin liian rauhallisesti.
Eilen lenkkeiltiin yhteislenkin merkeissä 17 km:n lenkki todella rauhalliseen tahtiin, kun oli niin kovasti pakkasta. Onneksi oli tuuletonta, niin yllättävän hyvin tarkeni vaikka mittari lähenteli 20 astetta.

Perjanatina kävin Intersportissa ostamassa luistelusauvoihin uudet käsihihnat. Samalla reissulla sovittelin siellä juoksulenkkareita. Nyt oon niitä Adidaksia vertaillut netissä jo niin useaan otteeseen, että pitihän niitä saada jo jalkaankin sovitella. Ei vain ollut juuri niitä Adidaksen Boosteja, joita olin alunperin tutkinut. Energy Boostit jäi testaamatta samoin kuin ne Boston Boostitkin. Adizero  Adios Boosty tuntui jalkaani melkoisen mukavalta, mutta ehkä haluaisin siitä kuitenkin seuraavaksi tukevamman mallin. Harkitaan vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti