tiistai 17. helmikuuta 2015

KIPINÄ CUP JATKUU

Vaikeeta oli hiihto tänään Kipinä cupin kolmannessa osakilpailussa. Matkana vapaa 5 km ja vieläpä arvio omasta loppuajasta. Lähimmäksi omaa loppuaikaa arvannut saa 5 sekunnin lisähyvityksen viimeiseen ns. taka-ajokisaan. Pakkasta ei ollut nimeksikään, varmaan siinä juuri ja juuri miinuksen puolella. Latu oli hieman pöpperöinen, kun sitä ei ollut ajettu viikonlopun pienen lumisateen jälkeen ollenkaan. Mutta se ei menoa kyllä haitannut, päinvastoin, uskalsi ne "suuret" mäetkin laskea kohtuu hyvin.
Alku lähti minultakin omasta mielestä rivakasti liikkeelle, mutta se pidempi ylämäki matkan varrella vei hetkessä jalkalihakset täysin hapoille. Tuntui sen jälkeen koko matkan jalat niin väsyneiltä että. Ei löytynyt tästä naisesta kyllä yhtään paukkuja enempää ja loppuaikakin jäi omasta arviosta selkeästi. Olin nääs ajatellut niin, että kunto olisi jopa hieman parantunut aiemmasta vapaan hiihdosta ja laitoin arvioajaksi noin 10 sek paremman ajan kuin mikä minulla oli edellisessä kisassa. Mutta mitäpä sitä hulluja. Olisiko sitten keli ollut myös tänään heikompi, sillä kaikki me jäätiin aiemmista tuloksista jonkin verran. Nämä ovat kyllä todella hyviä harjoituksia ja kehittävät varmasti hapenottoa. Ehkä kannattaa ajoittaa noita harjoituksia hieman tarkemmin tulevilla viikoilla, ettei tulisi vedettyä kahtena peräkkäisenä päivänä VK-lenkkejä. Sillä osansa jalkojen voimattomuuteen varmastikin oli eilinen juoksumattotreeni. Mutta nyt on kyllä sellainen olo, että onpahan tullut jotain tehtyä.
Eveliina viilletti tänäänkin hurjaa vauhtia vaikka olikin vasta flunssasta toipunut. Hälle ykköspaikka, minulle kakkos sija, Raunille kolmas ja toinen flunssan kourista selvinnyt nainen, Leila olikin sitten neljäs. Miesten puolella oli myös vipinää ja uutta verta kehissä. Tarkempia tuloksia löytyy taasen Kipinän kotisivuilta http://lakeudenkipina.blogspot.fi/p/blog-page_2108.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti