maanantai 26. tammikuuta 2015

VIIKKO VIERÄHTI

Hurjaa on ajan kuluminen, kun on aina maanantai tai perjantai. Tuntuu, että viikossa ei ehdi juuri mitään tekemään. Vai likö tuota tullut niin vanhaksi ja hitaaksi, että siksi aika menee kuin siivillä.
Pakkasten merkeissä meni viime viikko, joten ei hiihtokilometrejä paljoa tullut tuolle viikolle.

Juoksumatolla parina päivänä töiden jälkeen kävin hölkytteleen ja keskiviikolle oli työporukan yhteislenkki kävellen/juosten. Ja sitten alkuviikosta tuli testattua tuo minun treenilautakin. Olihan se niin tehokas ja mukava kapistus, että sitä on pitänyt veivata jo useampana iltana. Eli ei tule myyntiin aivan heti. Mukavasti saa sillä harjoitettua myös keskivartalon lihaksia, kun laittaa "tossukat" käteen ja tekee liutuksia käsillä joko sivulle tai eteen polvinojassa ollen. Pitää joku päivä kuvata noita liikkeitä, niin paremmin pääsee ymmärrykseen niiden suoritustavasta.

Viikonloppuna pääsi sitten jo hiihtäänkin, kun tuo pakkanen sen verran hellitti. Iltahiihdoiksi meni molempina päivinä, kun lauantaina kahviteltiin äitini 90-vuotispäivillä ja sunnuntaina tietenkin oltiin sitten Maakuntaviestejä katsomassa. Nivala hiihti hienosti neljänneksi. Olihan Nivalan ankkurin, Lauri Gummerruksen, vauhdikasta menoa iloa katsella. Tuosta nuorukaisesta toivon mukaan kuullaan vielä paljon ja saadaan hänen edesottamuksiaan mielenkiinnolla seurata.

Tämä viikko on sitten alkanutkin lupaavasti aamulenkin merkeissä. Niin oli valoisan oloista puol kuuden aikaan, kun lenkille läksin. Ilman otsalamppuakin olisi nähnyt, mutta kun juoksentelin niin olihan se turvallisempaa lampun kanssa. Pitää koittaa huomen aamulla olla yhtä tiitteränä ja selvitä tuonne aamun suurista hetkistä nauttimaan. On se jotenkin niin ihanaa, kun saa itsensä houkuteltua sängystä ylös ja sitten lenkkikamppeet niskaan. Sen jälkeen ulos ja sitten saa hengitellä keuhkot täyteen raitista ulkoilmaa. Siitä on aivan toinen juttu alkaa käynnisteleen työpäivää, kuin sellaisena aamuna, jolloin pomppaa suoraan sängystä työmalle.
Loppuviikosta minulla olisikin pari lomapäivää, joten jos nyt suunnitelmat pysyy, niin kävisin visiitin Rovaniemellä tyttären luona. Sinne pitänee sukset ottaa myös mukaan, josko siellä pääsis testaileen paikalliset ladut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti