sunnuntai 18. tammikuuta 2015

TREENILAUTA

Oon katsellut jo pidempään, että oiskohan tuollainen treenilauta miten tehokas kuntoiluväline. Ja ainahan sitä naisihminen kaipaa jotain uutta "motivointihärpäkettä". Mulle vaan pitää olla laitteen suhteellisen helppo, ei saa olla monimutkaisia virityksiä ennen kuin pääsee treenaamaan eikä naruja ristiin rastiin. Selkeä ja yksinkertainen, niin kuin käyttäjänsäkin. Toivottavasti tuo treenilauta osottautuu sellaiseksi, sillä nyt se tuli hankittua.
 
Ostin sen Ylivieskan Prismasta, hinta oli 59 e. Saman hintaan sen olisi saanut myös Kärkkäiseltä. Aiemmin sitä jo kaupassa pyörittelin ja mietein, että riittääkö siinä leveys. Siitä nimittäin on kaksi kokoa olemassa ja tämä oli se pienempi eli 180 cm. Mutta kotona tuossa 190 cm leveällä matolla tein kuivaharjoittelua ja totesin mitan riittäväksi :)
Pakkauksessa näytti olevan monenlaista harjoitetta eri lihasryhmille ja sitten vissiin siinä on jotkut tunnukset, niin pääsee netistä katsoon liikkeet videolta.
Eli tuossahan on sellainen liukas alusta, jossa liutaan mm. luistelupotkuilla ja voipi siinä tehdä liukumista askeleen muodossakin. Pakkauksessa on kenkien päälle tulevat liukumiseen tarkoitetut tossu. Noita tossuja voi sitten käyttää myös käsissä, niin saa treenattua keskivartaloa ym. Enpä vielä ole siihen ehtinyt tutustua paremmin, mutta kovasti mieli jo tekee kokeilemaan. Ensin vaan täytyy käydä tälle illalle hiihtolenkki, koska nyt on tuo pakkanen sopiva meikäläiselle.

Aamulla olikin 15 km juoksulenkki ja sitten on pitänyt istua telkun ääressä hiihtoa ym. urheilua seuraten. Minuun tuntuu uppoavan nykyään melkein mikä vaan urheilu. Nytkin viime viikolla seurasin dartsia ja eilen ja tänään biljardia. No, ei kyllä uppoa ihan kaikki, esim. nyrkkeilyä en kovin pitkään kyllä viitsi katsoa. En oikein ymmärrä, että oikeesti yritetään toista satuttaa päähän hakkaamalla ja saada siltä taju kankaalle. Tämä on minun näkemys, mutta jollakulla toisella se on toinen ja se suotakoon hänelle.

Nyt täytynee alkaa suksia voiteleen ja suunnata sitten Karvoskylän ladulle. Jospa illalla viel ehtis testata tuon laudan. Pitää katsoa ihastunko siihen ikihyviksi vai onko se piankin myytävänä 50 eurolla.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti