torstai 4. joulukuuta 2014

SAAS NÄHDÄ

No, nyt on sitten eilisen illan ja tämän päivän särkenyt korvaa ja meinaapa kurkkukin olla kipee.
Pahus, tätä tautia en kyllä ota vastaan!
Onneksi huomenna on vapaapäivä töistä, niin voipi täysillä keskittyä itsensä hoitamiseen. Tarkoitushan oli tietenkin pitää leipomuspäivä ja leipoa jo ainakin piaparit ja taatelikakut itselle ja vähän "muillekkin". Mutta pitää vielä harkita:)
Nimittäin nyt ei passais sairastua tän enempää, kun olis Itsenäisyyspäivänä tämän hulluttelukauden viimeinen maraton. Niin on mennyt hienosti koko vuosi, että oon saanut juostua kaikki suunnittelemani maratonit läpi, eikä ole osunut sairastelutkaan niitä sotkemaan. Niin eihän se nyt voi mennä näin, että tää viimenen ei onnistuis suunniteltusti. EI VOI.
Onneksi se riittää tässä vaiheessa, että saa maratonin läpi mentyä vaikka sitten osan matkasta kävellen. Tietenkään en missään kuumeessa ja flunssaisena lähde matkaan. Selkeästi flunssa yrittelee, mutta kunhan sais sitä nyt muutamalla päivällä lykättyä tai parempi vielä jos sais sen ehkäistyä kokonaan tulemasta. Sillä mielellään ei maratonia siirtäis, kun niitä muutenkin on tähän vuoden aikaan niin vähän tarjolla.
Pitää lähtiä lämmittään teetä ja sekaan munkintippoja. Lisäksi tietenkin d- ja c-vitamiineja tuplat. Olispa viel pakuriteetä, mut ku ei oo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti