maanantai 24. marraskuuta 2014

JEE-EE-EE

Nyt se sitten on aloitettu. Nimittäin aamulenkkeily ja vieläpä suunniteltua päivää aiemmin. Kun tuli nuot koulutuspäivät tuohon häiritsemään harjoittelua, niin joutui lähtemään heti maanantaina aamulenkille. Ja sehän oli yllättävän helppo juttu, kun illalla laittoi kaiken valmiiksi ja asennoitui siihen, että nyt mennään. Puol kuudelta olin jo menossa ja 5 km tuli hölkkäiltyä. Ihanasti  tuoksui Tapion keittämä aamukahvi, kun tulin kotiin. Vielä ennen suihkua innostuin tekemään pienen vatsa-ja selkälihas jumpankin. Kyllä se on sitten niin makee tunne, kun on ulkoillut aamutuimaan, saa siitä vaan virtaa uskomattoman paljon.
Työpäivän päälle käväisin muutaman kilsan kävelemässä tyttären koirien kanssa. Vieraat ja pieni laiskotus sopivasti estivät jumpalle lähdön, joten tein sitten illan päälle punttitreenin kohdistuen yläkroppaan.
Eiliset liikkumiset olikin yhteislenkin merkeissä. Naisporukalla juostiin parin tunnin lenkki. Itselleni kertyi kilometrejä 20 kaikkien loppu koukeroiden myötä. Kiireesti suihkussa ja kylätalolle Kipinän syyskokoukseen. Halusin itseni pois urheiluseuran hallituksesta, kun nyt siihen oli mahdollisuus. Sain toisen Mervin tilalleni, joka varmasti on tuohon paikkaan hyvä valinta. Edelleen olen vahvasti mukana seurassa ja sen toiminnassa. Hallituksessa olen ollut alusta asti (2007), joten välillä haluaa siitä hengähdystaukoa ja antaa tilaa uusille tulokkaille, joilla varmasti on jotain uutta tuotavaa seuran toimintaan.
Huomen aamulla pitänee lähteä kuuden maissa kohti Kuopiota, Kunnon Paikkaan Siilinjärvelle pariksi päiväksi koulutukseen ja keskiviikko iltana sitten ajellaan takaisin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti