sunnuntai 5. lokakuuta 2014

TUULETTUMASSA

Jahas, sitä on taas viikonloppu lähes mennyttä. Viimeisimmät treenit onkin olleet perjantaille soutuvedot, lauantaina pikku lenkki 7km tv reipasta ja siihen yksi 2 km kovempi rypistys väliin ja tänään 2 tunnin kävelylenkki Oulussa Pilpasuon luontopoluilla (jos nyt oikein muistan tuon paikan). Mutta mukava reitti, välillä pitkospuita tipsutellen ja välillä mäntykangasta kiertelevillä poluilla sekä metsäautotiellä kulkien.
Eilen tosiaankin ehdin vain lyhyen lenkin tekemään vaikka olin suunnitellut pitkää. Oli vaan niin paljon kotihommia rästissä, et piti niitäkin välillä tehdä alta pois. Tälle viikonlopulle ois voinut heittää yhden pitkän juoksulenkin, mutta se nyt sitten jäi tekemättä. Pitää katsoa kannattaisko sitä vielä tiistaina tehdä, kun lauantaina meinasin Kaunistolla juosta 7 km kisan. 
Lauantaina iltapäivällä ajelin Ouluun kavereiden luokse ja illan päälle lähdettiin isommalla porukalla Tyrnävälle Souvareita kuunteleen. Siellähän on ne maankuulut naistentanssit. Huh., mitä menoa. Eihän tällainen hidas maratoonari ehtinyt ku yhden askeleen ottaa miehiin päin, niin kaikki miehet oli viety jo lattialle nenän edestä. Yritin jos jonkinlaista lähestymistä eri suunnista, mutta hidas mikä hidas. Sitten jäin siihen kahvilan oven suuhun "kytikselle", niin jopas alkoi ehtimään. Kyllä se käy liikunnasta tuo tanssiminen, kun ahkerasti tanssii monta tuntia. Niin tuli tanssittua jenkat sekä polokatkin ja siinä tuli tuuletettua koko viikon "ressit" taivaan tuuliin. Pitäis vaan käydä vähän useammin tanssimassa, että pysyis tanssitaito jonkinlaisessa tuntumassa. Niin oli vaikeen tuntosta hidasvalssikin, että melkein piti hengittämättä koko kappale mennä. Se on niin kauniin näköistä, kun joku taitavasti sitä menee, mutta mulle niin äärettömän vaikeaa, opinko koskaan :(
Nyt kun on päätä tuuletettu, niin taas uusi viikko alkakoon ja uudet reenit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti