keskiviikko 3. syyskuuta 2014

KAHVAKUULAILUA

Varma syksyn merkki on se, kun kaikenlaiset jumpat pyörähtävät käyntiin.
Tänään alkoi Jokilatvan opiston kahvakuula treeni, jonne minäkin itseni sain raahattua. Tarjolla oli kahvakuulaa naisille, joka oli heti ilmoittautumis ajan alkaessa täysi ja sitten toinen jumppa oli kahva kuulaa miehille ja naisille. Siihen jumppaan sopi, joten sinne sitten minäkin ilmottauduin. Jumppaan oli uskaltautunut miehiäkin yksi. Oisko viitisentoista meitä ollut kaikkiaan Toki mukaan mahtuu vielä, vapaita paikkoja on.
Tekniikoita käytiin läpi ekalla kerralla ja pikku treeni otettiin lopuksi. Samoin vielä ensi kerrallakin on tekniikoiden kertausta. En vielä oikein vakuuttunut siitä, että onko tuo mun laji. Taitaa olla ranteet ihan mustana huomenna sillä niin kolisi kuula käsivarsia vasten. Ranteeseen joutuu jotku pehmusteet värkkään, ku ei ole nuilla kohdin pehmustetta omasta takaa. Mutta muuten tuntuu siltä, että taisipa vaikuttaa sinne minne pitikin eli tuonne keskivartalon ja jalkojen lihaksille enimmäkseen.
Kävin ennen jumppaa hölkkäileen kevyesi 8 km, että juoksulihaksetkin taas heräävät henkiin. Ikävästi alkumatkasta, varmaan kolmisen kilometriä, tuo polvi muistutteli vielä kivuillaan. Oisko sitten lämmennyt ja loppumatka tuli lähes kivuttomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti