maanantai 13. tammikuuta 2014

KOIRAILUA

Maanantaiaamu ja yllättäen pääsin ylös suuremmin kelloani torkuttamatta. Itseasiassa olin jopa reipas ja tein kuntosalitreenin yläkropalle ennen töihin lähtöä. Nämät aamutreenit on mulle todella harvinaisia, koska oon NIIN aamu-uninen. Tuon tuosta teen itselleni lupauksia, että parannan tapani ja lopetan sen torkkunäppäimen painelun aamuisin ja sinkoan ensi soitosta ylös. Näkis vaan sen aamun :) Ja uuden vuoden lupauksena tein mm. sen, että ainkin yhdelle Onnin aamulenkille vääntäydyn vaikka silmät ristissä.
Onhan se ihana :)
Töitten jälkeen olikin sitten tyttäreni koirien ulkoilutus. Tämä on minun maanantai-iltapäivien homma. Ennestään siellä on kaksi koiraa ja nyt sinne on tullut myös uusi pikkupentu, joka kaipasi myös hoitoa  ja huolenpitoa emännän ollessa vielä töissä. En mikään suuri koirien ystävä ole, mutta ainahan pennut ovat suloisia. Tunnustaudun enemmän kissaihmiseksi.
Koirien ulkoilu -19 asteen pakkasessa jäi suhteellisen lyhyeksi ja siitä ehtikin sitten vielä hyvin Karvoskylälle naisten jumppaan. Jumppa olikin kunnon hikitreeni, mikä teki oikein terää ja herätteli kehon "juhlakauden" jälkeiseen arkeen :)

Pikkuinen meni isomman turvaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva, nyt on taas mitä odottaa. Siitähän me ihmiset elämme. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minä Onni yllätän sinut vielä jokunen aamu ( ja itseni).

      Poista