keskiviikko 15. tammikuuta 2014

KEVÄTTÄ KOHTI

Selkeästi päivän pitenemisen jo huomaa. Aamusta sitä en vielä ole niin huomioinut, mutta kun töistä lähtee neljän jälkeen niin on jopa vielä hiukan valoisaa. Varsinkin näin aurinkoisena päivänä, kuin tänäänkin.
Eilinen ilta meni pakkasta pakoillessa sisällä, joten se oli sitten kuntosaliharjoittelun vuoro.
Tämä päivä näytti olevan illan osalta pyhitetty taasen jäsenkorjaushoidoille, joten piti olla aamusta reipas ja tehdä päivän kevyt lenkki ennen töiden alkamista. Pakkasista ja pimeästä johtuen kävin juoksumatolla hissutteleen vaivaiset 6 km. Onhan sekin parempi, ku ei ollenkaan. Kyllä sitä vaan on sitten töissä paljon virkeämpi, kun saa aamulla jonkinlaisen liikuntasuorituksen puristettua. Tämä tuli kesällä todettua useasti, kun vain viitsi polkea pyörällä töihin. Ja varsinkin ulkoilmassa tehty liikkuminen virkistää aamun.
Nyt on ilmoittauduttu sitten jo Kokkola City Run-tapahtumaan http://www.kokkolacityrun.fi/. Oltiin työporukalla siellä viime vuonna ja se oli tosi mukava tapahtuma, joten eiku uusiksi tänä vuonna. Ilmoittautumismaksut nousevat pikku hiljaa kohti kevättä. Tänään pääsi vielä halvempaan hintaan. Tuo juoksu on perjantaina 9.5.2014 ja matkoja löytyy 7 km, 14, km, 21 km ajanotolla sekä ilman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti