sunnuntai 6. toukokuuta 2018

PIDISJÄRVEN YMPÄRIJUOKSU

Tänään oli heti aamusta jo aurinkoinen päivä tulossa. Olihan noita sadepäivää ja viileää keliä ollut riittämiin. Tuulista säätä vain oli luvassa. Jopa 6m/s näytti ennuste iltapäiväksi, mutta onneksi lämpimältä suunnalta. Niinpä minäkin sonnustauduin lyhythihaiseen juoksupaitaan, trikoot pidettiin vielä pitkinä 😊

Puoliltapäivin startattiin matkaan ja puolikkaan verran oli matkaa taitettavana.  Kolme kilometriä juostiin sivutuuleen ja sitten käännyttiin kovaan vastatuuleen. Tähän sainkin sopivan peesin yhdestä mies juoksijasta. Tätä kesti pari kilometriä ja sitten käännyttiin toiselle tielle. Tuuli pyöri siellä niin, että tuuli välillä sivulta ja välillä vastaan. En pysynyt äskeisen mies juoksijan kyydissä vaan pikku hiljaa hän alkoi tehdä minuun eroa.
Juoksukellon olin unohtanut kiireissäni kotiin, joten matkan teko oli ihan tuntemusten mukaan. Saatoinpa aloittaa turhankin vauhdikkaasti. Mutta loppumatka oli luvassa myötätuulta. No eihän sekään ihan niin mennyt vaan kyllä sekin oli enemmän sivutuulta. Toki välillä tuuli rehellisesti selän takaa ja sehän heti nosti jalat ihan eri liiton.

Lujille se aina ottaa nuot viimeiset kilometrit ja niin se meni tänäänkin. Kerkesi siinä jo maaliviivan odotella. Loppuajaksi sain juuri ja juuri alle 1.42. Naisten kiertopalkinto matkasi tuolla ajalla meille vuodeksi. Aikaero seuraaviin naisiin oli reilu, joten juoksun aikana ei tarvinnut takaa tulevia jännittää. Oikein mukava juoksu. Juoksun päälle metiin pizzalle. Ja kotiin päästyä kävin tyttären kanssa palauttavan pyöräilyn 16 km. Tänään tuli siis avattua pyöräilykausikin. Ja illalla sitten oli vuorossa pihan siivousta. Siinähän se sunnuntaipäivä mennä hujahti ja pitihän sitä vielä Suomen jääkiekkomatsi illan lopuksi katsoa. Suomi rökitti Latvian.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hienosta juoksusta ja mojovasta palkinnosta! :=)
    Mikäpä tuon täyteläisempää elämää kuin miten olit hienosti päiväsi kuvannut.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Seuraavana juoksuna taitaakin olla sitten Kokkola City Run ja puolikas. Sinne on ainakin ilmo laitettu, että jos kaikki on hyvin 18.5, niin sinne siis...

    VastaaPoista