tiistai 15. marraskuuta 2016

HARJOITTELU KÄYNNISTYY

Nyt on sitten uusi harjoituskausi polkaistu käyntiin. Hiihtämäänkin oon päässyt jo Vinnurvan jäällä. Toki Pyssymäelle on lumitettu 1,5 km verran latua, mutta eipä se oikein kiinnosta. Puolet matkasta alamäkeen ja takaisin tullessa ylämäki, joten tasamaan hiihtoa ei siinä juurikaan tuu. Liian kovaa hommaa meikäläisen ensimmäisiksi hiihdoiksi. Siksipä oonkin nauttinut jälleen Vinnurvan jäällä hiihtämisestä. Mutta tänään säätila menikin jo plussan puolelle, joten hiihtokelit kärsii.
Juoksua oon myös aloitellu. Pari kertaa 8 km juoksumatolla ja muutama hidas lenkki ulkona. Tästä se lähtee. Sunnuntaille kun sais nyt ne pitkät juoksulenkit vakiinnutettua, niin hyvä tulis.
Aikuisurheiluliiton sivuilla oli ilmoitus Tanhuvaarassa Joulun jälkeen pidettävästä parin päivän urheiluleiristä. Tuo kyllä alkoi kiinnostaa, kun on sopivasti lomakin siihen tiedossa. Noista jutuista se motivaatio saadaan ja kovasti uutta virtaa tekemiseen. Pitääpä alkaa kyselemään, saisko tuonne Savonlinnaan ketään seurakaveria mukaan☺
Aikaiseksi pitäis myös saada uuden harjoitusohjelman tekeminen ja tietenkin ne tavoitteiden asettelut tulevalle vuodelle.

1 kommentti:

  1. Mervi! Joko on porukkaa kasassa aikuisurh.leirille?
    Pirjo

    VastaaPoista