lauantai 16. heinäkuuta 2016

TAUON JÄLKEEN

No niin, palataanpa takaisin ruotuun. Nimittäin on ollut niin laiskaa tämä minun kirjoittelu tänne blogiin, että nyt tuumasin parantaa tapani ja aloittaa taasen tämän kirjoittelun. Itsellekin tämä blogin pitäminen tuo paljon hyvää. Tämä on kuin kirjoittaisi harvakseltaan päiväkirjaa ja täällä tiedot säilyvät, joten täältä on sitten niin hyvä käydä aina jotain juttuja tarkistelemassakin.

Kesä meni kolisten ja... onhan tuota onneksi vielä jäljellä. Mutta lomani loppuu tähän viikonloppuun ja maanantaina kutsuu taasen työmaa. Onneksi jäi vielä tuonne elokuun loppupuolelle pikku lomanen, jota on sitten mukava odotella. Viisi viikkoa välissä töissä ja sitten kesän loppuhuipennus :)

Juoksujen ja harjoittelun osalta kesäni on kulunut tasaiseen tahtiin. Suolenkkien määrää olen tälle kesälle nostanut ja nyt on pyrkimyksenä käydä kerran viikossa sellainen reipas tunti suolla sauvojen kanssa reippaasti kävellen. Tuosta harjoituksesta on tullutkin meikän yksi suosikki. Jotenkin se vaan on niin mukavaa rämpiä siellä. Kaksi viime lenkkiä ovatkin olleet todella märkiä, kun on ollut niin sateista aikaa. Olenkin nyt saanut kipinäläisistä seuraa, niin ei tarvi yksin suolle uskaltautua. Tulevana keskiviikkona taasen suolle hikoilemaan.
Pitkät juoksulenkit ovat minulla jääneet todella vähiin. Viime sunnuntaille sain ensimmäisen kolmikymppisen (33km) tälle kesälle käytyä hölkytteleen. Ja viimeisellä kilometrillä vasta sadekuurokin yllätti. Tuosta lenkistä jäi myös hyvä tunne. Muutenpa minun juoksut on olleet sitä kympin molemmin puolin ja melkeenpä enimmäkseen alle. Radalla oon myös käynyt muutamia kertoja ja siellä on tehty erilaisia veto-,tekniikka- ja hyppelyharjoituksia "Häkki Akon" johdolla.
Cooperia en ole saanut juostua kuin yhden tälle kesälle. Ja sehän kulki tietysti taas niille minun tutuille lukemille. On se peijjooni, että sitä ei saa yhtään parannettua. Eli tulos oli taas jotain muutamaa metriä vaille 2800 :( Vaikka minä niin tosissani yritin.

No sitten, onhan niitä kisojakin kerinnyt tulla kesän aikana juostua. Tervamaratonilla, Forssan Suvi-illassa ja Rovaniemi maratonilla puolikkaat kulkivat oman sarjan voittoihin, mutta ajoilla ei voi hirveesti herkutella. Yksi 1.40 alitus, joka taisi tulla Forssassa. Elikkäs kyllä 1.39 alitus taitaa olla lujassa tälle kesälle, mutta sitä tavoittelen.
Seuraavaksi olen suunnitellut meneväni Kuusaalle puolikkaalle ja sitten kokonainen on ehkä Kokkolan venetsialaismaratonilla. Näillä näkymin näin, mutta suunnitelmathan mulla tahtoo aina vaihtua tilanteiden mukaan.

2 kommenttia:

  1. Olipa niin mukava huomata, että tänne on tullut tekstiä. Itsekkin usein ajattelen, että pitäisi kirjoittaa juuri siksi, että jää tavallaan päiväkirjamerkintöjä liikkumisasioista. Kuitenkin kirjoittamisesta tahtoo tulla sellainen pakon omainen blogipostausten tuhertaminen ja kun nitkahtaa vaikka selkä, niin fiilikset kirjoittamiseen menee vähäksi aikaa... ja siinä sitä ollaan... mutta tiiä vaikka innostuis päiväkirjamerkintöjä tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitappa innostua sinäkin, kun pitää munkin aina käydä kurkkimassa sun blogia et josko siel ois jotain merkimtöjä. Vähän tulee aina virtaa itsellekin toisten liikkumisia lukiessa.

      Poista