sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

KYMPIN TESTI

Niin on ollut kiireellistä tämä elämä, että ei ole tännekään ehtinyt  kirjoittelemaan. Eikä oikein ole harjoittelukaan edennyt suunnitelmien mukaan, kun kaiken maailman juttuja pukkaa yhtä aikaa. Tai tämähän on tietenkin itsestä kiinni, mitkä jutut asettaa etusijalle. Töissä on tietenkin pakko käydä, mutta sitten työpäivän jälkeen on ollut keväisiä hommia kotona ym. Ikkunoiden pesut ja pihan siivous odottavat vielä keskeneräisenä, sitten oon yrittänyt tehdä vähän enemmän harjoittelua tuon jäsenkorjauksen parissa ja tanssikurssit on vieneet perjantai-illat. Ja tietenkin on sitten vaan yksinkertaisesti niin laiskottanut, ettei ole itseään lenkille saanut. Mutta kuntohan kasvaa levossa, eikös sitä niin sanota.
Tuo asia taisi tulla tänään todistettua, sillä niin hyvin kulki 10 km testijuoksussa. Olen kyllä tosi iloinen omasta juoksusta, että henkseleitä paukuttelisin jos sellaiset olisi. Oma enkka tuolla reitillä parani yli kahdella minuutilla. Siis aikani oli nyt 44.03. Tämän vuoden yksi tavoite aikalailla saavutettu, kun olin asettanut sen 44 min tavoitteen kympille. Tokikin tuo 44 minuuttia pitäisi tietenkin jossain kisoissa saada juostua, niin silloin se olisi "virallinen". Mutta tämä riittää mulle suuriin ilon aiheisiin, on se kuitenkin mitattu kympiksi tuokin reitti. Kevättä kohti kaikkien kunto on nousussa, sillä niin tuli hyviä aikoja jokaiselle viidelle juoksijalle tämän päivän testissä. Parasta antia oli Haapajärvisen miehen juoksu 38.26 ja Kipinän naiset Virve ja Minnakin juoksivat reippaasti alle 50 min.
Palkitsin itseäni onnistuneesta juoksusta, tietenkin Polly-pussilla ja uusilla kengillä. Satuin City-marketissa kenkähyllylle, jossa oli alennettuja vapaa-ajan kenkiä ym. Siellä oli 5:llä eurolla 40 euron kengät juuri mulle sopivaa kokoa, joten "pröystäilin" ja palkitsin itseni niillä :)


Ensi viikolla olisi meidän työporukan Cooper ja jos saan siihen jonkun ottamaan aikaa niin voisin sitten juosta itsekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti