sunnuntai 21. syyskuuta 2014

MAAILMANNIITTY

Maailmanniityntie....se kuulostaa minusta niin kauniilta ja kiehtovalta. Ensimmäisen kerran tuo tienviitta osui silmiini varmaan noin kolme vuotta sitten keväällä eräällä juoksulenkillä. En sille tielle heti rohjennut poiketa, kun en tiennyt minne se vie ja olin oman lenkkini suunnitellut hiukan toisin. Kotona sitten katselin kansalaisen karttapaikalta, että mihin tuo tie viekään ja pääsiskö sieltä lenkkiä heittään. Seuraavalle lenkille lähdinkin sitten sinne. Tuolloin oli juuri paras ja vihrein alkukesän aika, joten maisema oli todella kaunis. Suuret peltoaukeat avautuivat edessäni ja aina metsäsaarekkeen kulman takaa se jatkui ja jatkui vaan. Enpä yhtään ihmetellyt miksi tiellä oli nimenä Maailmanniityntie. Mielessä alkoi soida laulu "Maailman pihamaat suuret ja loistokkaat"

Tällä viikolla kävin sitten syksysisemmän lenkin tuolla samaisella suunnalla, taisi olla tiistai päivä.
Laittelen tuossa kuvia siltä reissulta. Sain siitä 19 km lenkin, kun tulin Koskenperän kautta kotiin. Tällä viikolla onkin sitten tullut kolmena päivänä pyöräilyä ja yksi jumppailta sekä pari juoksulenkkiä. Yhden päivän harjoitus oli yhdistetty pyöräily- ja juoksuharjoitus. Alle 20 km pyörällä ja sitten päälle juoksuvedot, niin ei tarvitse juosten niin paljon lämmittelyä ;)

Mutta kyllä se tuo syksy alkoi näkyä jo niin nopeasti pimenevinä iltoina. Eilen illallakin pyörälenkiltä palatessa yhtäkkiä
huomasin, että ilta hämärtyy ja eihän mulla ole pyörässä mitään valoja. Piti polkea jalat maitohapoille, että ehti pois autojen seasta ennen pimeää.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti