sunnuntai 17. elokuuta 2014

VIIKKO VIERÄHTI

Viikko meni lähes EM-kisoja seuratessa. Paljon ei tälle viikolle liikkumisia tullut, kun piti katella illat noiden toisten liikkumisia :) Tämä päivä se sitten vihdoin toi Suomelle ensimmäiset mitalit ja mestaruuden. Niin se vaan näyttää olevan, että tuo keihäs se on suomalaisten laji. Sanoinkin tuossa avokille, että pitääkö se lähteä meidänkin ostamaan keihäs. Niin tuntui hyvälle nuot suomailsmiesten heitot, että piti siinä itsekkin jo kuivaharjoitella vauhdinottoa ja askellusta. Kultakahvit juotua suunnistettiin sitten taasen Ronkaalaan "kuulatreeneihin" ( minä, Tapio ja Eveliina ). Mukavaahan meillä siellä oli ja tällä kertaa oli 3 kg kuulakin käytössä.
Aiemmin päivällä kävin reilun 20 km palauttavan pyörälenkin, kun eilis iltana oli niin kova vetoharjoitus pyramidimallilla tuossa viereisellä urheilukentällä. Kenttä olikin nyt hyvässä kunnossa, kun se oli laitettu viikolla olleita nappulakisoja varten priimakuntoon.

Tälle viikolle ei sitten tosiaankaan tullut kuin kaksi juoksuharjoitusta. Toinen harjoitus oli perjantaina 10 km reipas vauhtinen lenkki. Lisäksi tiistaille 41 km pyöräilyä, kun kävin pyörällä töissä ja tulin "toist puolt jokkee" kotiin. Tuolla reissulla tapasinkin yhden uuden tuttavuuden, kun eräs mies polkaisi minut kevyesti kiinni yhdessä ylämäessä vaikka niin luulin olevani kovassa vauhissa ;) Siinä sitten jatkettiin matkaa yhdessä ja jutusteltiin. Hän oli Nivalassa lomailemassa ja harrasti pyöräilyä. Matka menikin rattoisasti urheilullisin keskusteluin, kunnes tultiin tienhaaraan, josta hän poikkesi kesänviettopaikkaansa.

Lauantaina oltiin Pyssymäellä maastopyöräilykisoissa Kipinän porukalla ajanotossa. Niin vaan saatiin ajat kaikille otettua. On se vaan kova laji tuokin ja ei se ihan vaaratonkaan ole. Vauhdit on kovia ja maasto vaikeaa.
 

Tällainen viikko takana, saas nähdä millainen tulee ensi viikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti