sunnuntai 10. elokuuta 2014

JÄSENKORJAUSTA VIIKONLOPPUNA

Niinhän siinä mun Coopperissa sitten kävi, että jäin vaivaiset 10 metriä siitä 2800 tavoitteesta. Yritin siinä loppusuoralla kovasti viel saada kiriä irti ja koko ajan katoin, et millon siel kellomies nostaa sormet vihellykseen. Ja niin jäi paljon noita metrejä, ettei auttanut syöksyäkkään ;) No jäipäs nälkää sitten vielä syyskuun Coopperiin. Eli pitää harjoitella!

Viikonlopun olin Haukiputaalla taasen Kalevalaista jäsenkorjausta lisää oppimassa. Opettajana oli tällä kertaa Anne Maj Lassila. Kotoisin hän on muistaakseni Pellosta. Todella osaava ja mukaansa tempaava kouluttaja. Paljon tuli uusia hyviä juttuja ja eväitä omaan tekemiseen, kunhan ne nyt saa sisäistettyä. On se niin mukavaa touhua tuo ihmiskehon tutkiminen ja virheasentojen korjailu. Kylläkin aikaa vievää, sillä varmaan meni noin kolme tuntia kun minutkin tutkittiin päästä varpaisiin ja löysättiin kireät lihakset sekä korjattiin virheasennot. Välillä käytiin kerran kahvilla. Toki nämät koulutushoidot  onkin niin perusteelisia ja opetuksellisia, että siksikin niissä aikaa kuluu. Mutta nyt tunnen olevani taas kuin uudesti syntynyt :) (Kiitokset hoitajalleni Ritalle  Rantsilaan)
Lenkkeilyt jäi tiiviin lauantain ja sunnuntain osalta kokonaan pois, mutta pitää taasen huomenna tehdä jotain liikunnallista. Nyt nukkumaan.

3 kommenttia:

 1. Vakaata suorittamista. Nopeusvetoja yms. ohjelmaan niin varmasti tulos nousee, kun kestävyyttä kyllä löytyy ihan kohtuudella. Sama ihtellä. Ja nopeusvedot tulevatkin palauttelun jälkeen ohjelmaan. Tsemppiä! Toivotaan, että osuis ihtelläkin rytmit johonkin Cooperiin.

  VastaaPoista
 2. Kova se on suoritus iliman sitä kymmentä metriäkin! Pitäisi tulla katastaan, että mitä uutta oot Kalevalaisessa oppinut... ;)

  VastaaPoista
 3. Just niin Onni, noita vetojahan sitä mun PITÄIS ottaa, mutta nytkin on viikko mennyt vain seuraillessa toisten juoksuja EM-areenalla (siinä ei paljon oma kunto kohoa).
  Päivikki oleppas yhteydessä ennen kuin aloitat taasen opiskelut, niin pääset "koekaniiniksi" ;)

  VastaaPoista