perjantai 1. elokuuta 2014

MUUTOKSIA SUUNNITELMIIN


Muutoksia tuli alkuperäisiin suunnitelmiin, kun viikolla huomasin että Kuusaan Maraton alkaa lauantaina vasta klo 13. Jotenkin olisin saanut asiat vielä rullaamaan, jos se olisi ollut (niin kuin olin luullut) klo 12. Sillä lauantai illaksi on teatteiliput varattuna Toppilan Möljälle Tankki täyteen-näytökseen. Ja tuntia ennen saa lähteä kyllä yli 5 tuntia matkalla viipyvät, mutta jos matka taittuu alle viiden tunnin, niin silloin sinun loppuaikaasi lisätään tunti. Eli ei oikein viitsis tuotakaan vaihtoehtoa käyttää :) Joten tässä olen miettinyt, että juoksisiko vaikka puolikkaan huomenna Kuusaalla, niin silloin ehtis Ouluunkin. Huomennapa tuon näkee, juokseeko ollenkaan.

Keskiviikkona ajelin pyörällä Ylivieskaan Murronperälle veljen luo kyläilemään. Matkaa tuli sinne reilu 53 km, kun kiersin Tuomiperän kautta. Oli niin makoisa ajokeli, että ei paremmasta väliä. Kyllä nyt näillä säillä kelpaa pyöräillä. Vähäkankaalla kurvasin Kyläpuistoon, jossa en ollut aiemmin vielä käynytkään. Siellä kuvailin paikkoja ja hörpein juotavaa, meinasin myös päästä pyörästäni ;)

Perjantaina olikin sitten rantsupäivä Kalajoella tyttäreni Miran kanssa. Nyt on sitten todistettavasti käyty tälle kesää meressä uimassa. Ja olihan lämmin vesi.


Juoma maistuu.

Top, top!


Haluan pyöräni takaisin!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti