torstai 10. heinäkuuta 2014

LOMALLA

Ensimmäinen viikko takana lomailua. Ahkerasti minulla on kamerakin ollut mukana, joten laittenlenpa tuohon loppuun sitten kuvia.
Liikunta on nyt jäänyt vähäiseksi. Cooperin testin kävin juokseen perjantaina 4.7 eli vajaa viikko Poutunrannan maratonin jälkeen. Taivoite oli juosta 2800 m, mutta enpä siihen päässyt. Parannusta edelliseen testiin tuli vaivaiset 45 m, joten 2765 metriä sain itseäni raahattua 12 minuutin aikana. Testin jälkeen ajelin taasen Kalajoelle viikonlopuksi, koska oli niin aurinkoista ja lämmintä säätä tiedossa.
Lauantaina kiertelin vielä loma-asuntomessuilla ja kävin sitten kuntopolulla juoksentelemassa rauhalliset 8 km. Sunnuntaina lepäilin rannalla ja kuuntelin meren ja lokkien ääniä välillä torkkuja ottaen. Koko viikonlopun kruunasi se, että tapasin siellä myös minun hyvän ystävän, jota en ollut nähnyt moneen vuoteen.
Maanantai meni kotona rötväillessä, tiistai naapurissa "navetanvintti käyttöön"-talkoissa, keskiviikko Ylivieskassa asioiden järjestelyissä.
Tuon lauantain jälkeen ei sitten ole tullut yhtään lenkkiä heitettyä, ei pyörällä eikä juosten. Ja tulevana lauantaina olisi taasen maraton juostavana. Kipinä-maraton Karvoskylällä ois minun heinäkuun mara. Sen järjestelyissä taitaakin melkoisesti huominen ja ylihuominen mennä ja sitten lauantaiaamuna ehtii viel olla jonkin aikaa kisakansliassa hommissa ennen kuin startti pamahtaa klo 12. Nyt onkin tärkeää tehdä kunnon nestetankkausta, koska lupailee melkoisen lämmintä säätä lauantaiksi ( +25 )

Näin hieno entinen koulu oli Untamalassa.
 
Ennen lähtöä läheisen talon portilla poseerausta.
Kesäkeittiö messuilla.


 
Terassikalustusta messuilla.
Kesäloma toimii ja aikarautaa ei tarvita.
Kotia kohti.
Kotipihalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti