keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

COOPER

Kesän Cooperit aloitettu Kipinän merkeissä. Mukavasti oli juoksijat tänään Tuiskulan kentälle löytäneet. Meitä oli kaikkiaan yhdeksän juoksijaa. Kovia määriä parhaat juoksivat, jopa yli 3600 metriä. Sää oli helteinen noin 23 astetta ja pieni tuulen vire kävi.
Tulipahan sitten taas ensimmäinen kierros juostua vähän liian lujaa ja sekös hieman piiputti viimeisillä kierroksilla. Tulokseksi sain 2720 metriä. Eli juuri sama kuin viime vuoden toukokuussa kesän ensimmäisellä Cooperilla.  Nyt alan keskittyyn tuohon cooperin tuloksen parantamiseen, kun eihän tästä tuu mitään et paikallaan junnaa tuossakin asiassa. Hyvät neuvot on laitettu korvan taakse ja ne odottavat toteuttamista. Kiitos kanssa juoksijoille. Tulipahan mukava rypistys juoksun merkeissä, kun en olekkaan Oulun Tervamaratonin jälkeen juossut yhtään lenkkiä. Nytkin tulevat päivät  näyttävät hieman hankalilta, kun pitäis lähteä tyttären kanssa käymään Rovaniemellä mutka. Perjantai iltaan menee kotiutuminen, joten sille illalle suuniteltu naisten juoksuporukan kokoontuminen jää nyt multa kyllä väliin. Harmittaa kovin, koska meillä on ollut aina niin kivat treenit. Mut sitten toiste taas paremmalla tuurilla. Niin ja käykääpäs katsomassa siel  Lakeuden Kipinän sivuilla, et milloin sitä juostaa taas seuraavan kerran Cooperia :)

1 kommentti:

  1. Oli kyllä mukava kuulla, että väkeä oli noin mukavasti. Ottaen huomioon historian, viime hetkillä vaihtuneen ajan ja tavanomaisen ilmoittelun. Ainahan nämä mieluusti tulkihtis, että juoksu on nousussa. Ja onhan noita juoksijoita tullut ehkä aikaisempaa enempi vastaan teillä ja jalkakäytävillä. Toivotaan, että tämän kertainen määrä kiirii ja innostaa väkeä yhä runsaammin liikkeelle. Itselläni tuo 6vrk juoksu ei vain sallinut enää moista raastoa, eikä taida ihan seuraavaan Cooperiin palautua.

    Reeni-intoa! Ajattele, että on mukava vetää jädeä ja suffeleita aina kun on käyny huhkiin tiellä hikipäässä. :)

    VastaaPoista