tiistai 4. helmikuuta 2014

PALAUTTAVAA

Vieläkin lauantainen maraton painoi sen verran, ettei viitsinyt juoksulenkille lähteä. Joten otin tälle illalle puolen tunnin palauttavan soutuharjoituksen ja kevyen jumpan. Eilen tuli sellainen jälkiväsy, että kun pääsi töistä ja kotona joi kahvit ja vähän söi, niin jo alkoi sohva kutsua puoleensa. Siihen vääntäydyttyä siinä sitten otinkin kunnon torkut-lähes kaks tuntia. Ja hyvin maistui uni vielä yölläkin. Jos vielä huomisen päivän ottais löysin rantein, kun on tuota iltamenoakin huomiselle ihan riittävästi.

Helmikuun alusta aloitin kyykkäys/punnerrus/lankku-haasteen, jota nyt olen toteuttanut sitä jo neljä päivää. Eli kun se kestää helmikuun, niin eipä olisi kuin 24 päivää jäljellä :) Itse aina jotenkin innostuu johonkin uuteen juttuun näin talven kääntyessä pikku hiljaa kevät puolelle. Viime helmikuussakin muistan, ku aloitin jonkun punnerrus-jutun. Eli se lisääntyi kans päivittäin aina muutamalla ja välillä otettiin vähän aikaa samoja määriä. Mutta niinhän sekin sitten lopahti, ku lähdettiin reissuun ja MM-hiihtojen seuraaminen vei kaiken muun mielenkiinnon. Toissa vuonna taisin hurahtaa johonkin aamuiseen Aurinkotervehdykseen. Se kyllä kestikin sen aikaa, että huomasi jo notkistuvansa. Saas nyt nähdä miten tässä haasteessa käy.
 

2 kommenttia:

  1. Eteenpäin pyrkiminen, innovaatio, sammalten karistaminen, toiminnan kehittäminen - sitä kaikkea on tässä päämäärätietoisessa tekemisessä. Jorma Uotinen sanoisi: "-Ei huono, mä annan kymmenen".

    VastaaPoista
  2. Just, toiminnan kehittäminen. Saapa nähdä tuleeko sulta "Ei huono, ei huono", kunhan pääsen sinne sun aamulenkille. Nuot 4.45 on niin p...aikasin, mut 5.30 vois hyvänä aamuna mennä, jos sattuu sopiva sää:)

    VastaaPoista