perjantai 10. tammikuuta 2014

JUOKSUASKELIA

Tämä perjantai olikin kiireinen päivä. Itse työpäivä oli viikon lyhin. Mulla on perjantaisin työajan lyhennys, joten silloin yleensä pääsen kahden jälkeen töistä. Niin tänäänkin.
Töistä tullessa toin samalla itselleni hoidettavan. Eli kun nyt opiskelen tuota Kalevalaista jäsenkorjausta, niin siihen tarvitsee olla aina kurssien välissä useampia hoitoja tehtynä. Melkein samasta ovesta, kun tämä asiakas lähti, tulikin seuraava. Tämä oli minun kurssikaveri Haapajärveltä. Nämä  kurssikavereiden kanssa tehtävät hoidot ovat sinällänsä todella antoisia, kun voi hyödyntää yhteistä tietoa ja toinen pystyy sanomaan miltä otteet tuntuu.
Sittenpä ei oikeastaan ehtinyt kuin vesilasin hörpätä (tai olis ehtinyt vähän syödäkkin, mut ei kannattanut) ja sai alkaa laitteleen jumppavaatteita kassiin ja juoksukamppeita päälle. Lakeuden
Kipinän jumppa/tekniikkaharjoitukset ovat perjantai iltaisin klo 20 Haapaperän koululla. Tätä ennen kävin juoksulenkin Haapaperällä. Lenkki jäi kyllä vain 5 km mittaiseksi aikapulasta riippuen. Tänään kuitenkin sain sen aikaiseksi, ensimmäisen juoksulenkin maran jälkeen. Tarkoitus on kyllä ollut käydä jo keskiviikkona ja torstainakin, mutta aika on kummasti hurahtanut muissa hommissa. Jospa huomenna pääsis jo taasen rytmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti