torstai 6. huhtikuuta 2017

VUOKATISSA

Viime viikonloppu meni Vuokatissa, kun voitin KKI-liikuntakampanjasta liikuntaloman sinne. Linja-auto lähti perjantai aamupäivällä huristelemaan kohti Sotkamoa mukanaan innokkaita kuntoilijoita. Kaikkinensa vajaa 40 henkilöä eri työpaikoista. Meitä oli Ppky Kalliosta päässyt mukaan 10.
Kovin suuri ei ollut tuo arvontaan osallistuneiden joukko, kun vain 45 oli palauttanut liikuntakortin. Ja tällä liikunta kortin palautuksella osallistui arvontaan. Kalliossa on kuitenki yli 700 työntekijää. Mutta tämähän vain tietenkin antoi paremmat voittomahdollisuudet kortin palauttaneille. Tokikin toivoisi, että liikkujia olisi enemmän. Tai uskotaan ainakin, että niitä tuossa joukossa on enemmän, mutta eivät vain ole halunneet kampanjaan osallistua.
No, joka tapauksessa viikonloppu oli huikea. Urheiluopiston tiloissa majoituttiin saunallisissa huoneistoissa.  Aurinkoista säätä ja mieltä riitti sekä monia eri lajeja tuli harrastettua, puhumattakaan siitä urheiluopiston ruokatarjonnasta. Ja kaiken huipuksi tuli vielä paljon uusia tuttavuuksia. Näillä kokemuksilla mennään taasen pitkälle.

Tuolla Vuokatissa tuli juostua parina päivänä kunnon lenkit, lumikenkäilyä harrastettiin myös ja kuntosalilla puntteja nosteltiin sekä käytiinhän sitä tietenkin Naapurivaaralla tanssimassakin. Suksia en edes ottanut mukaan, kun tuota ohjelmaa siellä oli ihan riittämiin ja arvelin, että juoksemaan pitää ehtiä
.
Juoksuinto on hyvin säilynyt tuon viikonlopun jälkeenkin. Maanantaille ja tiistaille on tullu lenkit juostua. Eilinen ja tämä päivä on mennyt sitten muissa merkeissä. Mutta eiköhän sitä huomiselle pitäs koittaa joku reippaampi lenkki juosta tai jotain vetoja saada aikaiseksi.

Sunnuntaille ois testijuoksu tiedossa. Aivan alkaa hengästyttämään, kun miettiikin, että pitäs yrittää kymppi juosta mahdollisimman vauhdikkaasti. Yksi ainoa testijuoksu on koko talvelle tullut juostua. Siis noin kuukausi sitten ja aikaa siinä kului melkoisesti. Jos nyt oikein muistan, niin taisipa mennä muutama sekunti päälle 51 min. Että kyllä sitä pitäis nyt saada hilattua vähän paremmaksi. Tavoite ois tietenki se 49.59 :) Katellaan miten käy. Onhan nyt onneksi jo sulat tiet, jos nyt ei enää ihan takatalveksi heittäydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti