lauantai 17. joulukuuta 2016

VÄSYÄ PUKKAA

On tainnut jäädä tällä viikolla ja varmaan edelliselläkin nuot yöunet vähiksi, kun on ollut muutaman päivän niin väsynyt olo. Toki oon huomannut senkin, että työpäivät venyvät nykyään aina normipäivää pidemmäksi. Tuo johtuu siitä, kun on tullut ruokatauko eli 30 min omalla ajalla tapahtuvaksi. Ja onhan meillä ollut muutenkin kuormitusta töissä enemmän; on ajettu uutta apuvälineohjelmaa sisään ja se on todellakin teettänyt lisätyötä sekä paljon on menty pikku pätkiä vajaalla miehityksellä. Mutta kivahan se on kun on töitä.

Tänään oli meillä perunkirjoitus, joten saatiin se asia pois vaivaamasta. Ja talo, jossa äitini asui, on saatu tyhjennettyä ja siivottua sekä siitä on kauppakirja tehty alkuviikosta. Uudet asukkaat ovat muuttamassa siihen jouluksi.

Joten paljon ei nyt viime aikoina ole tullut treeniä tehtyä, mutta kunhan tuo joulu saadaan ohitettu niin aion keskittyä taasen liikkumiseen paremmin. Oon tietenkin jotain pientä tehnyt, juoksumatolla pikaisesti käynyt ja vähiinsä hiihdellyt, siinä tärkeimmät. Juoksija-lehteä tässä juuri selailin ja alkoi tuntumaan, että just pitäis päästä lenkille. Pitää kuitenkin huomiseen malttaa. Huomenna juostaan Kipinän "väreissä" jo perinteiseksi muodostunut tonttujuoksu. Nyt pitää kyllä lähteä Nukkumattia tervehtimään, jotta on huomenna virkeänä juoksentelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti