perjantai 15. tammikuuta 2016

MENOHALUJA OLIS

Niinpä, menohaluja olis, kun tuo pakkanen vain sallis sen. Hiihtämään tekis kovasti mieli, mutta ei näillä astemäärillä meikä tarkene suksille lähteä.
Mutta huomiselle arvelin ampaista tuonne Iso-Sydänmaan perhereitille kokeilemaan miten siellä tarkenis liikkua. Liikuntakeskus järjestää sellaisen 24h ultratapahtuman ns. talviperhereitillä. Yhden kierroksen matka on 12 km ja niitä saa sitten kävellä tai juosta jokainen haluamansa määrän. Itsellä on tavoitteena päästä yksi kierros nyrjäyttämättä nilkkoja tai muuten kompuroimasta suuremmin. Huomiselle on nimittäin luvannut kevyttä lumisadetta ja pakkasta vain 10-15 väliin, joten eiköhän sitä metsässä tarkene vaikka kävelisikin.

Tämän viikon liikkumiset on olleet maanantain koiralenkki sekä kaksi kertaa juoksumatolla (8 km ja 12 km) sitten lisäksi kuntosalilla treeniä ja venyttelyt sekä faskiarullaukset. Hierojalle pitäisi saada aika varattua sillä niin ovat pohkeet kireinä. Nyt on tullut juostua useampi lenkki juoksumatolla, mikä vähän tuntuu pohkeita jumittavan enemmän kuin normaali tiellä juoksu. Tai onkohan se sitten syynä, että matolla lenkit ovat lyhyempiä ja sitä myötä hieman vauhdikkaampia.
Mukavasti on päivät alkaneet valostua ja aurinkokin on pilkistellyt, joten siitä tulee energiaa lisää.
Kirjoittelenpa sitten, miten viikonlopun treenit menivät ja miten tuolta reitiltä selvisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti