sunnuntai 8. marraskuuta 2015

ISÄINPÄIVÄÄ VIETETTY

Huh, kun pursuaa melkein korvista tänään mätetty herkkujen määrä. Tai oikeastaan herkuttelu alkoi jo perjantaina töissä aamukahveilla. Niin vaan saatiin viiteen henkeen vetastua lähes uunipellillisen kokoinen täytekakku kaksilla kahveilla. Kun on kyseessä fysioterapian herkkusuut täydennettynä yhdellä laitosmiehellä, niin siinä ei kauan kestä tuhota isompikin kakku. Ja tuo herkuttelu jatkui sitten tänään isänpäivän merkeissä. Ja ajatella, että minäkin sain tehtyä/osasin tekaista voileipäkakun ja lisäksi vielä makeampaakin kakkua. Joutuu nyt kyllä ihan kuvan laittamaan tuosta saavutuksesta. Siitä kyllä tuli melkoisen hyvääkin ja se maistui koko väelle. Kuvista näkee, että täällä ei paljon leivontaa harrasteta, kun ei näyttäis olevan ku yksi sydänvuoka ;)
Onneksi olin saanut kuitenkin alle reippaan 18 km lenkin, joten melko hyvillä mielin sain herkkuja mättää. Tämän päivän lenkkiin sisältyi mm. metsäautoteitä ja -polkuja. Kovin vaan oli kostea keli ja piti ihan saunan lämmitys tilata matkan varrelta, kun oli niin jalat märkänä.

Voileipäkakku
Mutakakku
Nyt sitten on jo pikkuisen aloiteltu tätä treenikauttakin. Kolme juoksuharjoitusta per viikko oon nyt ehtinyt tekemään. Edelleen harjoitusohjelma kuitenkin laatimatta ja pääpainotteet ja tulevat kilpailut kartoittamatta. Mutta kunhan saan sopivan ajan itselleni varattua tuota varten, niin sitten urakoin kerralla kaikki kuntoon. Tulevan viikon illat vaan on jo taas kaikki varattu toisille asioille. Ja minä ainakin tarvitsen kunnolla aikaa, että saan oikein paneutua puutteisiin ja kehitettäviin asioihin. Toki niitä on lenkillä tullut joitakin jo vähän mietittyä. Mutta hiljaa hyvää tulee:)

Tänään lenkillä mietein, että pitäis yrittää saada itsensä tuonne avantouinnin pariin. Siinä sitä ois tavoitetta, mutta oishan se niin hyvää tekevä juttu. Paranis meikänkin ääreisverenkierto ja ois toiveita päästä noista aina palelevista jaloista ja käsistä. Puhumattakaan kolottavista nivelistä. Mutta se vaan on niin lujan työn takana tälle vilukissalle. Siinä sitä oiskin ja ajattelin että pitäähän sitä haastaa itsensä mukavuusalueen ulkopuolellekin, jos tietää sen olevan omaksi parhaaksi. Katsotaanpa, jos saisin sen aikaiseksi ja nyt jo ennen kuin tulee oikeesti talvi. Jos se ois yhtään helpompaa näin sulan maan aikana aloittaa. Pitää tahtoa Raunia aluksi "viemään" mut järveen. Hui, ku alko jo paleltaa pelkkä ajatus. Tuota ajatusta oon kypsytellyt useampana talvena, mutta enpä oo ku yhden käden sormilla laskettavan määrän saanut käytyä koko elämäni aikana avannossa tai yleensäkin kylmissä vesissä.

Lopuksi vielä kuva viime viikon hämärä lenkiltä.
Aurinko painui metsän taa ja luonto hämärtyi.

8 kommenttia:

 1. Hei on niin paljon hyviä puolia avanto tai pitäiskö sanoa talviuinnissa kun nuo talvet on mennyt niin lämpimiksi,kiireisenä aikana se ei vie aikaa paljon (ainakaan mulla),äkkiä kun pulahtaa ei kerkiä hypotermia iskeä ;) kyllä sun pitää ehdottomasti alkaa käydä ja lähden kyllä mörön syötiksi mukaan pulahtelemaan ;) t.rauni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin sopia tässä joku lenkki alle ja sitten...hui..! Ja varata paksu villapaita, sun muuta lämmintä ylle puettavaksi pulahduksen jälkeen.

   Poista
 2. Voi kun harmittaa ettei keretty sun leipomuksia maistamaan, näytti niin herkullisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdään uusia sitten ku tuutte "joululomille" :)

   Poista
 3. Mielenrauhaa ja notkeaa ajatuksen soljuntaa kauden 2016 mietintään. Se resepti taitaa tulla omalla painollaan. :) Tsemppiä! Hienoja tuloksia teet, vaikka juoksukilsat ovat maltillisia. Itseasiassa ikäluokan top-aikoja. Koirikiven Anssia lainatakseni: "-kovat on kovia". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinä se jaksat kannustaa ja sehän tietty auttaa aina. Ainakin tepsii minuun. Ja pitää hiukan koittaa noita juoksukilsojakin lisätä, mutta maltillisesti ;) Alan jo jännittään sun Joensuun 24h suoritusta. Onnea matkaan!

   Poista
  2. Kiitos! Joensuun kisassa "vain" 12h tehtävänä. :) Toukokuussa sitten Kokkolassa ulkona 24h.

   Poista
  3. Ai, sulla olikin nyt tuollainen "pikamatka" suunnitelmissa. Ilmankos sun treenit on olleet vielä niin kovia :)

   Poista