tiistai 9. kesäkuuta 2015

LÄMPENE JO

On se kummallista kesää, ku aina tuulee ja ei ilma meinaa millään lämmetä. Lyhythihaisella ei ole ulos mitään asiaa ollut vielä koko kesänä, jos nyt ei roskapussin vientejä lasketa. Pyörällä kulkemiset työmatkan osalta ovat edelleen vasta haaveissa. Tämä viikko nyt kuitenkin näyttäis melko sateettomalta. Tiedä häntä sitten.

Minä orrella ylimmällä...
Miehet tarkistaa lattiaa...
Viikonloppuna tuli tanssittua kahtena iltana. Perjantaina avattiin "laidunkausi" naapurin navetan vintillä. Tuo paikka on saanut viime kesänä uudet kasvot. Heiniä täynnä ollut vintti tyhjennettiin ja laitettiin uuteen uskoon. Sieltä löytyy nyt niin esiintymislava kuin tanssilattiakin kaikkine muine mausteineen. Paikka on minun mieleen ja todella viihtyisä. Viime kesälomalla tuolla vierähtikin pari-kolme päivää talkoopuuhissa. Tässäpä vähän kuvasatoa siitä talkoohommasta ja mitä siitä sitten loppujen lopuksi on tullut.

Leila seinien kimpussa...Vintti valmiina ensimmäisiin juhliin viime kesänä...


Vintin baaritiski...

 
Lauantai-illan tanssit olivatkin sitten Koskenperän lavalla kesän avajaistanssit. Jospa sitä tänä kesänä ehtis noihin tansseihinkin viime kesää paremmin. Ainakin hyvältä nyt näyttää, kun samalle viikonlopulle tuli jo kahdet.

Sunnuntaina olikin sitten illalla meidän seuran yhteislenkki. Tällä kertaa käytiin vesisateessa kiertämässä tuleva Kipinä maratonin reitti. Uusi reitti vaikuttaa ihan mukavalta. 10.5 km lenkki, jossa ei suuria maaston vaihteluita ole. Pari pientä alamäkeä ja loivasti loppua kohti nouseva reitti. Peltoaukeaa reitille mahtuu jonkin verran, että jos tuulta sattuu olemaan niin se siellä sopii puskemaan suuntaan tai toiseen.

Tänään kävin töiden päälle juoksumatolla ottamassa kaksi kilometrin ja kaksi 500m vetoa verryttelyineen. Pikkuisen täytyy koittaa tuota nopeutta saada sitä coopperia varten, kun se 2800 metriäkin on vielä auki.
Tuon harjoituksen päälle menin käymään yhdellä tuttava pariskunnalla ja siellä tuli puheeksi tuo mun harjoitus ja mitä varten sen tein. Tavoitteeseeni sain heti kannustusta ja minut kutsuttiin mielenkiintoisiin harjoituksiin. Kutsu koski jo tätä viikkoa, mutta ne olisivat olleet aamuharjoitukset, joten seuraavalla viikolla olisi sitten iltaharjoitukset. Tuonnekohan sitä täytyy mennä, jos uskaltaa moiseen kyytiin lähteä. Nimittäin olen lähes kymmenen vuotta sitten tehnyt yhden tekniikkaharjoituksen tuon kyseisen herran vetämänä ja se oli myös niin mielenkiintoinen, että tulen sen aina muistamaan. Kiekon aavalla käytiin peltoteitä juoksemassa tekniikkaa hioen ja välillä tehtiin etunojapunnerruksia, vatsa-sekä selkälihastreenit mukaan lukien. Mutta en kait malta olla menemättäkään, jos vain ajankohta sopii. Voihan siinä käydä kyllä niinkin, että en minä mitään jaksa tehdä, mutta meenpä siltikin katsomaan. Perästä kuuluu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti