sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

SUNNUNTAINA

Kilparannanlenkki kierrettiin aamusella. Kyllä se vaan jo niin keväältä tuntuu. Tuuli vaan on ollut niin kovanlaista. Pyöränkin jo nostin tuohon näkyville ja tepastelin hetken ajokengillä. Kovasti ois mieli tehnyt Sunnuntai pyöräileen, mutta maltoin vielä. Sen verran piti jo ajoasentoa hakea, että pyörän päälle kiipesin :) Kilometrikisa käynnistyy jälleen toukokuussa, että alkakaahan muutkin jo pyöriänne trimmailla. Oisko se Vappuna jo "laatikkopyöräilyn" aika?

Pitkänäperjantaina ois huhtikuun maratonin vuoro. Tällä kertaa paikkana on Kauhajoki. Saas nähdä miten pitkän tuntuinen tuosta juoksusta tulee... Tarkoitus ois taasen tehdä sellainen päivän reissu. Eli sinne täytyy lähteä ajeleen puol kuuden aikoihin aamulla, koska juoksu alkaa klo 11. Ja sitten illan päälle ajeltaisiin takaisin kotiin. Mulla onkin nyt tää Pääsiäisviikko lomaa eli saapi nukkua väsyjä pois ja valmistautua rauhassa tulevaan juoksuun. Toki kaikenlaista hommaa on kyllä tiedossa jo tulevalle viikolle. Ikkunan pesua niin kotona kuin "vieraissakin", pihan siivousta ja talvikamppeiden pesua ym. löytyyhän tuota tekemistä yllin kyllin, että ehtiikö paljon levätä. On huono idea viettää lomaa kotona, koska se tahtoo mennä tekemättömiä töitä tehdessä.

3 kommenttia:

 1. Lämpökelejä tässä myös jo odottelen että pääsis uutta naistenpaitulia testailemaan.on niin söpö että raskiiko käyttää kuin juhlapäivinä :).Mukavaa pääsiäisviikkoa ja onnea maralle! T.Rauni

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja onnea maratonille! Toivotaan hyvää keliä - ainakin vähätuulista. Toukokuussa terwa? Kesäkuu Kärki? Heinäkuu Kipinä? Ps. Meinaatko pidisjärvipiikin juosta?

  VastaaPoista
 3. Just Rauni niin, et paita on kyllä melko makee :)
  Toukokuussa ois Terva. Kesäkuu viel vähän avoin ku just tuohon 14 pv, ku on mm. Kärki ja Forssa, pukkas Tapion tytär hääkutsun. Ehkä Seinäjoki. Kipinää täytyy kans katsoa onko miten innokasta talkooporukkaa, et joutaisko ite kerrankin juokseen. Ja tuo Piikkikin sattuu semmoisena viikonloppuna etten pääse sinnekkään, ku Kälviä ja kalevalainen jäsenkorjaus kutsuu sinä viikonloppuna.
  Kiitos maraton kannustuksista.

  VastaaPoista