lauantai 26. huhtikuuta 2014

NAISENERGIAA JA MÄKIVETOJA

Voi mahdoton, kun tänään oli kiva päivä. Aamusta jo aurinko paistoi enteillen hyvää päivää. Ensin pikasiivous sisällä, että ennättää nauttimaan aurinkoisesta päivästä ulos. Tekemättömiä töitä kyllä riittää niin ulkona kuin sisälläkin.
Harava käteen ja pihaa rappailemaan. Niinhän tuo oli pitkää kuivaa ruohikkoa pihan laitamilla ojanpientareilla, että jos olisin rohkeampi olisin tuikannut kulovalkean siihen, mutta enpä uskaltanut. Melkoiset kasat sain aikaiseksi ja aika kului kuin siivillä. Toki rapsuttelua vielä jäi huomisellekin, sillä pian huomasin että kello rientää ja Naisenergia-porukan tämän kuukauden kokoontuminen on vajaan tunnin kuluttua Haapajärvellä.  Kipin kapin sisälle vaihtamaan vaatteet ja vielä ehtii nauttimaan terassille kahvikupposen. Ai, että se sitten tuntuu niin keväiseltä, kun tuo kuovi kuikahtelee ja saa vetää keuhkot täyteen raitista ulkoilmaa terassin tuolilla löhöillen. Nam, onko ihanempaa kevään ääntä kuin tuo kuovi. Sillä siitä tietää, että pian on kesä. Mutta enpä siinä paljon ehtinyt nautiskennella kevään äänistä, kun piti kiirehtiä sinne Haapajärvelle. Otin Virven ja hänen tytön tuosta matkan varrelta kyytin ja sitten huristeltiin Pukkilahdentielle Ritvan luokse, jossa tämän kertainen kokoontuminen oli.
Kahdeksan naisen voimin lähdettiin Ritvan johdolla käveleen kohti Haagan pururataa. Ritva asuu reilun puolen kilometrin päässä radalta, joten melko pian oltiin siellä. Aluksi kierrettiin kertaalleen pururata ympäri, josta tuli reilut kolme kilometriä. Sitten katseltiin sopiva mäki, jossa otettiin mäkivetoja. Mäkivedot onnistuivat koko porukalta hyvin ja oltiin kovasti tyytyväisiä itseemme. Sitten hölkkäiltiin vielä sen verran, että saatiin reilu 10 km täyteen ja lähdettiin takaisin Ritvan luokse, missä lämmin sauna meitä odotti. Ritvan mies Raimo oli toiminut sauna-majurina ja lämmittänyt meille ulkosaunan. Kyllä me naiset nautittiin saunomisesta, jonka jälkeen juotiin vielä hyvät kahvit ja suunniteltiin tulevaa yhteistapahtumaa. Tämä onkin sitten toukokuussa Peuranpolku vaellus, joka lähtee Reisjärveltä jne. Jos on halukkaita naisisia mukaan, niin ottakaa minuun yhteyttä. Tuo päivä on la 17.5 ja siellä on yksi mökki ja sauna varattu meille siksi päiväksi, voipi siellä olla myös yötä. Toivotaan sinne vähintään yhtä aurinkoista päivää kuin tänäänkin oli.
Kiitos Ritvalle ja muille mukana olleille naisille tästä mukavasta illasta. Taas tuli virtaa paljon lisää. Joten eiköhän huomenna testikymppi tule juostua reippaasti alle oman enkan ;) (tai sitten ei)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti