sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

UUDET LENKKARIT

Kyllä tää aika kuluu ihan lentämällä, kun ei tahdo tännekkään ehtiä mitään kirjotteleen. Pitää ryhdistäytyä tässä suhteessa ja yrittää raapustaa ainakin edes jotain pientä.
Pari viikkoa on jo mennyt edellisestä marasta. On ollut kovin vähäisiä minun lenkit tuona aikana, kun on niin monenlaista juttua ollut yhtä aikaa menossa.
Jäsenkorjausasiakkaita on siihen koulutukseen liittyen tullut hoidettua harva se ilta ja sitten päivätyössä on mennyt useampana päivänä suunniteltua pidempään. Siihen vielä jumppaillat ja sitten tuli myös aloitettua yksi kansalaisopiston kurssi lisää. Nimittäin tölkinavaajista pitäis jonkin lainen laukku saada aikaiseksi.
Mutta oon minä kuitenkin ryhdistäytynyt noissa aamuissa. Tällä viikolla ja edellisellä viikollakin olen käynyt kaksi aamulenkkiä ennen töihin lähtöä. Sain houkuteltua naapurin rouvan mulle kaveriksi, niin sehän pistää heräämään. Ollaan sovittu, että kumpikin lähtee kotoaan varttia vaille kuus, niin silloin ollaan yhtä aikaa "lähtöpisteessä". Ei siinä meikäläiselläkään ole silloin varaa paljo torkutella vaan heti ylös ja lenkkikamppeet päälle. Onhan sitten lenkin jälkeen huikee fiilis alkaa valmistautumaan töihin.

Olenpa sitten hankkinut uudet lenkkarit Kärkkäisen ale-myynnistä. Asicsit tuli jälleen hankittua. Nyt oli taasen vuorossa DS Trainer Neutraalit. Viime syksyn mallia myivät hintaan 99€. Mut en oo viel niillä raahtinut juosta yhtään lenkkiä, ihaillut vain ja tepastellu sisällä ;)


Oikeat namupalat.

Tänään käytiin se sunnuntain yhteislenkki pitkänä juokseen. Uikosta lähti meitä matkaan neljä naista ja yksi pieni koira. Löydettiin tosi mukava ja suhteellisen suojainen reitti vaikka niin tuulinen sää olikin. Sopivasti pahimmat aavat tuuli oli suotuisasti selän takana. Olihan
hyväkuntoinen ja sitkeä koira, joka meitä naisia paimensi uskollisesti Pajuperän, Vilkunan, Niskakankaan, Kiekon ja vieläpä osittain Pirttirannan teillä. Sitten se lähti omistajansa kanssa kohti Uikkoa ja me muut vielä jatkettiin matkaa Savulaan ja Haapaperälle. Uikon pihalla meillä oli sitten mittarissa 26 km.

2 kommenttia:

  1. Minäkin juoksentelin lauantaina Jarkon kanssa 17 km, oli hieno keli. Mentiin 8/2 rytmillä.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, Päivikki. Siinähän tullee sulle sopivat lenkit samalla, kun Jarkko treenaa aluksi tuola rytmityksellä sinne maralle. Eikös hällä ollut se Terva tähtäimessä. Se ois myös minun toukokuun maraton näillä näkymin.

    VastaaPoista