maanantai 31. maaliskuuta 2014

HIIHTELYÄ JA JUOKENTELUA

 
Kurun pohjalla löytyi näin hieno jäätynyt vesiputous.
Velipojan kanssa.
Tuossapa kuvia sieltä meidän Pyhätunturilla vietetystä viikonlopusta. Parina päivänä käytiin hiihteleen sellaista sunnuntai-hiihtelyä. Kaikilla taisi olla takana vain yksi kerta suksilla oloa tälle talvelle ja itse olin viel vähän flunssainen, joten maisemien ihailuksi hiihtolenkit meni,. Ja olipahan siel hienoja paikkoja. Tuonne kuruun pitää vissiin päästä kesällä patikoimaan.

Pikkuhiljaa olen päässyt taasen juoksemaankin, kun tuo flunssa on helittänyt. Nyt lauantaina kävin Toholammin talvimaratonilla juoksemassa 7,9 km lenkin, että saisin viel viimeiset "limat" liikkeelle ja saihan siel syleksiä ;).  Vissiin juoksupaussi oli tehnyt hyvää, sillä juoksu tuntui kuitenkin melkoisen mukavalta ja loppuajaksi sain 36.50. Siinä naisten lyhyellä matkalla meitä ei ollut kuin kolme juoksijaa, joten sain tuolla ajalla ykköspokaalin.
Sieltä sitten melkein samantien Koposperälle Leilan luokse naisporukan yhteilenkille. Siinä tulikin sitten hyvä loppuverryttely (11 km) ja sen päälle ulkosauna sekä Leilan tekemät ihanat salaatit kruunaten kahvilla. Kyllä meidän naisten kelpasi.
Kotiin tultua saatiin vielä yövieraaksi Tapion veljentyttö Jaana. Hänen kanssaan käytiin sunnuntai-aamuna juokseen tuo Kilparannan lenkki eli sellainen 11 km. Kiitos Jaanalle mukavasta vierailusta.

No, tänään sitten vähän niin kuin jouduin juokseen töistä kotiin, kun mun auto hajosi viime torstaina työmatkalla ja on nyt sitten pajalla korjuuksilla. Eipä olekaan tänä talvena tullut montakaan kertaa töistä kotiin juostua. Siitä tulee sopivasti 15 km, kun juoksee suorinta tietä kotiin.

2 kommenttia:

  1. Hieno meininki! Peräti juhlavan tuntuista menua pukannu siellä :) Lenkkiä, salaattia, kahvia... Kattelinkin tuttujen tuloksia netistä Toholammin maratonilta ja sinun hieno aika osui myös silmääni. Onnittelut! Ps.Hyvä, että flunssa kaikkoaa. Itsekin sen vihdoin "sain". Kyllähän se ainakin kerran kevääseen tahtoo tulla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Onni. Jospa nyt tämän vuoden flunssat ois takanapäin, niin pääsis harjoitteleen paremmin. Taidankin lähteä lenkille ;)

    VastaaPoista