keskiviikko 26. helmikuuta 2014

AAMULENKKI

Tänään se sitten on lunastettu, se uuden vuoden lupaus. Onnin aamulenkillä mukana klo 5.30. Kuvitella,  minä sain itseni jo ennen viittä ylös ja olin Uikon pihalla hyvissä ajoin valmiina keskiviikko aamun juoksuun. Pirjo tuli kans ja sitten tietenkin tuo vakiokaksikko Onni ja Jani. Todella hyvin valittu aamu, sillä ilma oli mitä parhain juoksuun. Mittari pari astetta lämpimän puolella ja tuulikaan ei haitannut menoa. Minulle tuli koko lenkin mitaksi 6,5 km, kun vähän kierreltiin "ylimääräistä" odotellessa. Olipa siitä sitten mukava lähteä työpaikalle suihkuun ja valmistautumaan työpäivään. Virkeä mieli ja reipas olo palkkiona koko päivän. Mutta en siltikään ole niin aamunvirkku, että tästä tapaa tulisi. Yritän kuitenkin ryhdistäytyä kevättä kohti ja käydä ainakin joskus ennen töihin lähtöä pikku lenkin. Sillä mikäs sen ihanempaa, kuin alku keväästä olla aamusta liikkeellä. Siinä on jotain taianomaista tuntua, ilman raikkautta, heräävien lintujen viserrystä ja alkavan päivän sarastusta.

Varokaa aamuautoilijat täältä tullaan!

5 kommenttia:

 1. Reilu 2 vuotta sitten kun alotin nuot aamulenkit niin meni aika pitkään, että piti takoa illalla päähän että aamulla sitten mennään eikä keksitä tekosyitä. Eli oli tosi vaikeaa aluksi. Vaatteetki oli aina valmiina järkässä sohvalla - toki joskus vieläkin. Nykyään on sitten asiat edistyneet ja nautin noista aamulenkeistä. Eli kyllä siitä tavankin saa, mutta sellainen 1-4kk "opettelun/karaisun" se vaatii. Niin ainakin mulla.

  Oli kyllä kiva kun tulitta ja mukava yllätys samalla. Mieluusti nähtäis teitä useemminkin. :)

  VastaaPoista
 2. Keväällähän se varmaan, ainakin meikällä, ois paras aloittaa aamulenkkeily. Olin tuossa yksi päivä kuulevinani avokinkin puhuvan aamulenkkeilyn käyntiin polkaisemisesta, et jospa se siitä lähtis. Ja muahan hieman helpottaa se, ettei mun tarvi töihin ku kahdeksaan ehtiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Tante on varmasti peräti innokas hölkkäileen vähäisiä teitä pitkin aamutuimaan ;) Peukut aamulenkkiajatukselle!

   Poista
  2. No niin, nyt kun alkoi Onnin aamulenkkirypäs, niin ei muutaku lenkkeilemisiin :-D
   -Pirjo

   Poista
  3. Heti huomenna mennään. Nyt ei tarvi niin aikastekkaan lähteä ku viimeksi :)

   Poista