keskiviikko 1. tammikuuta 2014

BLOGIN ALOITUS

Tänään sai alkunsa tämä blogi. Huh, miten monta hikipisaraa ja rumaa sanaa tämä aloitus vaatikaan. Ilman perheenjäsenteni apua tästä urakasta en olisi selvinnyt ollenkaan. Joten suuri kiitos heille! Paljon tässä on vielä muokkaamista, mutta alkuun pääsin. Jospa tässä samalla nämät minunkin tietsikan käyttö taidot hieman kehittyisivät.
Mutta nyt sitten olisi minulla tarkoitus kirjoitella tänne tekstejä fiilisten mukaan ja kertoa tulevasta vuodesta. Vuodelle 2014 onkin minulla erikoissuunnitelmia, joten siksi tätä blogiakin aloin pitämään että saan tänne tämän vuoden tallentaa. Suuri mahdollisuushan on, ettei kaikki mene suunnitelmien mukaan, mutta sille ei sitten mahda mitään jos näin käy. Kirjoittelen joka tapauksessa :)

4 kommenttia:

 1. Wau! Hitsi - hieno homma. Ja komea on yläpalkin kuva! Suorastaan kutsuva. ;) Odotan mielenkiinnolla projektisi ravotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron tulevasta projektista, kun pääsen oikeen ajan kanssa tähän koneen ääreen. Nytkin pitäis oikeesti olla jo nukkumassa ja keräämässä voimia tulevaan;)

   Poista
 2. Vau, hyvä äiti oot saanut näin paljon tätä jo tehtyä eteenpäin! :) otan kameran mukaan kun tuun ens viikolla käymään niin voidaan kuvaillakin sitten jotain kuvia sulle tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä. Ja jos sulla on se piuha, niin sais tuosta mun kännystä kans nuot jo suunniteltut kuvat tänne.

   Poista